Smil til deg selv hver dag 

Du burde smile til deg selv hver eneste dag. Se deg selv i speilet, og se hvor vakker du er. Se igjennom det som gjør vondt, og se inn til det ekte som bor i deg. 

Det er noe med akkurat DEG. Noe som gjør deg, DEG, og som er både mystisk & vakkert. 

Vær grei med deg selv

Vi lever i en tid hvor helse og velvære står høyt i fokus. Man bruker tid og energi på å være flink, flink til å trene nok/riktig, til å spise den riktige maten, holde seg unna sukker & passe på midjen. 

Det er noe som er viktigere enn alt dette. Det er viktig at du er grei med deg selv, er raus med deg selv, og ikke er så selv-kritisk. Selv-kritiske & usunne tanker er mye verre enn usunn matt, og lite trening.  

Tenk fine ting om deg selv, si fine ting om deg selv, og gjøre fine ting for deg selv. Du er allerede mer enn bra nok. 

Medfølelse for deg selv

Se på deg selv som en gammel venn du ville gjort alt for. En du har kjent hele livet, og som du alltid stiller opp for hvis det er noe. En som du alltid støtter i tykt & tynt. 

En som du skjønner, og enn som du har masse kjærlighet til. En som du klapper på skulderen, & en som du stryker på kinnet. 

Du gjør allerde nok, og du er BRA nok 

Det er travelt å leve i dag, det er så mye som skal gjøres, og som mye skal læres. Men du kan slappe av, bruke tid på å være, være med deg selv, og være med de du er glad i. Uten noen prestasjon om å være flink eller gjøre ting riktig. Bare vær deg selv. 

Det er lov å slappe av, å ikke gjøre noen ting. Det er lov å ta seg en pause fra det travle livet, og bare være. Det er så mye flotte ting rundt oss, og mange flotte mennesker, og historier, og så mye som går tapt når vi suser igjennom livet.