Knalltips for ryggen 1: Finn balansen mellom jobb og livsglede

Mange ELSKER jobben sin, og det er bra

For mange så er jobben livet, lidenskapen, og de får en hel del livsglede av å kunne drive med akkurat det de gjør. Men det betyr ikke at du trenger en pause. De som elsker jobben, elsker også å jobbe, og trenger derfor oftere en pause. 

Andre misliker jobben sin

For andre er kanskje jobben kun et stressmoment som tapper dem, og ryggen for energi. De liker ikke så godt å jobbe, og for dem så blir ofte jobben en evig energi-vampyr, og viktigheten av å pleie seg selv utenfor jobben blir ultra viktig. 

Alle trenger å pleie seg selv

Uansett om jobben er lidenskapen, eller noe du bare gjør for å overleve så er det utrolig viktig å bruke tid på seg selv uten at du jobber med noe. Det kan være å bruke tid på en hobby, eller sette av tid til å finne en hobby. Det kan være å bare høre på musikk, eller lese en god bok.   

Lev mer enn du jobber

Dette er ikke alltid like lett, men ryggen sier som regel alltid i fra om du jobber mer enn du lever. Livet er kort, og de viktige tingene blir fort glemt hvis du er oppslukt i en fantastisk jobb, eller deprimert på grunn av en jobb du ikke liker.  

Knalltips for ryggen 2: Unn deg velværebehandlinger når kroppen har det bra 

Du fortjener å bruke tid og energi på deg selv

Dette er et utrolig viktig konsept, og for mange så vil dette høres rart ut. Men sannheten er at vi bruker så mye tid & energi på andre mennesker i livet, så mye penger og ressurser på alle mulige materialistiske ting. Det er virkelig lov å ta seg en massasje, eller en annen form for behandling du liker, enten det er kiropraktikk, fysioterapi, healing
 når man har det bra, bare for å unne seg selv det.

 

Det gjør godt for rygg og helse, og er et symbol for egenverd

Vedlikeholdsbehandling, eller en ren velværebehandling er helt innafor, og kan gjøre underverker for kropp og rygg. Ikke bare for at du trenger det, men også for at det er et symbol på at du gjør noe positivt for deg selv; du bruker en del av tiden din, som du vanligvis bruker til jobb, eller til noen andre, på deg selv.  

Rett fra hjerterota

Dette er ikke et salgs-triks, dette kommer rett fra hjerterota. Jeg tror at når du bruker litt tid og energi på deg selv, så vil du bli en ny person, og kunne også være en større ressurs for dine, og for verden.    

Knalltips for ryggen 3: Unn kroppen litt Yoga hver dag 

Yoga har det meste ryggen trenger

Yoga er fantastisk for ryggen; avspenning, kroppsbevissthet, pust, strekk, styrk, bevegelse, kroppslig uttrykk, tilstedeværelse, awareness, meditasjon, energi.

Det er gratis & du trenger ingen utstyr 

Du trenger ikke dra noen sted, du trenger ingen utstyr, du trenger bare å begynne å ta deg tid til å strekke kroppen, puste, lukke øynene, lytte innover. Kroppen din er smartere enn du tror, og hvis du bare tar deg tid til å stoppe opp, kjenne etter så vil du lære mye om deg selv.    

Det funker

Det er ikke første, og ikke siste gang jeg anbefaler Yoga for ryggen. Det er noe jeg gjør HVER dag, og det fordi det FUNKER. Så unn deg selv litt yoga hver dag, det trenger ikke ta lang tid, og du kan bruke det i de fleste settinger. 

 

Det finnes yogainspirasjon overalt

Og hvis du får lyst til å gå et sted å gjøre yoga fordi du trenger inspirasjon, eller fellesskap så er det mange yogastudioer rundt om i alle land, byer, krinkler og kroker. 

Sjekk ut doyouyoga.com for flere gratis yogakurs 

Spørsmål om ryggen? TA KONTAKT

6 + 7 =

Eller ring 92405054 for en uforpliktende samtale