Det er noe magisk med å stå opp tidlig 

Det er mye sannhet i dette norrøne ordtaket. Det er virkelig noe magisk med å stå opp før hønen galer, og meske seg i roen når resten av verden sover. 

Jeg har de siste månedene stått opp klokken 5, og kan rapportere at det er fantastisk når du kommer over den første kneiken. 

De første dagene var jeg trøtt, syntes synd på meg selv, og hodet kom med uendelig mange forslag til hvorfor jeg bare burde gå å legge meg igjen. Men etter en ukes tid, kom det seg, og det ble enklere og enklere.  

Pust & meditasjon på morgenen 

Det er noe enda mere magisk med å stå opp tidlig å praktisere pusteøvelser og meditere. Jeg har lagt merke til at jeg har et lite vindu, en kort periode i det jeg står oppe, til å ta tak i bevisstheten min, før ego-tanke-sinnet kverna starter. 

Jeg opplever at jeg setter standarden for den dagen, at jeg starter dagen meget positivt, og at det gjør at resten av dagen holder seg positiv.

Jeg føler også at intuisjonen finjusteres, og at jeg tørr å følge intuisjon og magefølelsen mere i løpet av dagen  

Fra B menneske til A menneske 

Mange av oss liker å kalle oss B mennesker, elsker å slumre 10-20 ganger, og ligge å kose dyna langt ut i morgenstunden. 

Jeg skal ikke lyve, det er DEILIG å slumre, den følelsen av å bare kunne sove litt til, er nesten uslåelig. 

Men, å gå fra å kalle seg et B menneske til å snu vanen, begynne å stå opp tidlig, ikke slumre, å ta tak i dagen, før dagen tar tak i deg, er en av de beste råden jeg kan gi deg.