Yoga, pust & meditasjon som personlig utvikling for menn  

Yoga, pust & meditasjon er alle glimrende verktøy for å møte deg selv, og starte din personlige utvikling. 

Pusteteknikker kan hjelpe deg å bryte ut av gamle mønster, åpne følelsesregisteret, mestre stress, roe ned nervesystemet, hjelpe deg i situasjoner du trenger å prestere i, enten det er i næringslivet, sport eller sosiale settinger.  

Yoga kan hjelpe deg å få den fysiske kroppen på det nivået du ønsker, enten i kombinasjon med styrketrening, kondisjonstrening, kampsport osv.  

Diverse fokus & meditasjonsteknikker kan hjelpe deg å øke fokus, slik at du kan belyse sider ved deg selv som du ikke lenger trenger, som ikke lenger gangner din personlige utvikling. 

Det hjelper deg å møte alle sidene i deg selv, både bevisste & ubevisste, og kan hjelpe deg å forstå dine sterke & svake sider. 

Isbad som personlig utvikling for menn 

Kulde er et meget godt medium for å bryte ut av komfortsonen. For mange så kan isbading være en fantastisk måte å øke den mentale muskelen, og virkelig bryte igjennom en hel del lag av frykt, og usikkerhet. 

Når du mestrer kulden, lærer deg å slå av stress-responsen når kroppen er i full fight & flight, så vil du få en sinnssyk mestringsfølelse etterpå. Du vil få en naturlig high, som du kan bruke i alle delene av livet ditt.  

Du vil også begynne å tappe inn i den enorme kraften som bor i deg. 

Stemmebruk som personlig utvikling for menn 

Stemmen forteller mye om deg. Stemmen henger sammen med pusten, og endrer seg i tråd med stress,usikkerhet, & holdning. 

Snakker du høyt & tydelig, lavt og mumlete, knyter stemmen seg når noen konfronterer deg med noe som er ubehagelig. Synger du? Har du kontakt med din indre stemme, din autentiske stemme? 

Stemme øvelser er et fantastisk verktøy for å komme i kontakt med deg selv, både sterke og svake sider. Du garantert komme ut av komfortsonen, og møte motstand, men når du møter den, og bryter den, så venter gaver på den andre siden. 

Autentisk samtale som personlig utvikling for menn  

Veldig mange menn sitter inne med utfordringer & problemer som føles vanskelig å prate om. Ofte tror man at andre ikke kommer til å forstå, eller skjønne deg, så da er det ikke noe vits i å ta det opp.  

Realiteten er at de fleste menn har de samme utfordringene, bare pakket litt forskjellig inn. Og, du vil bli overrasket over hvor mye forståelse du kan få hvis du åpner deg opp, å snakker autentisk med en annen mann.  

Personlig utvikling for menn handler derfor mye om å åpne seg opp, begynne å sette ord på ting du synes er vanskelig, i et fellesskap med likesinnede menn, som kan lytte, gi råd og sammen vokse.

Det er på tide å bryte ut av skallet 

Vi har alle opplevd å kjenne på motstanden som bor i oss, enten det er rett før du er i ferd med å gjøre en viktig endring i livet, eller i jobb & sosiale situasjoner. 

Motstanden er som regel egoet som prøver å holde deg trygg, holde deg innenfor komfortsonen. Men din vekst ligger utenfor komfortsonen. Dine gaver til verden ligger utenfor komfortsonen. 

Personlig utvikling for menn handler derfor mye om å møte motstanden, kjenne på den, lære av den, før du sakte men sikkert bryter den ned, og begynner å ta plass i livet. Verden trenger hele DEG og dine gaver. Bli med på 3-dagers re-treat i Bergen.